Platform Teamleren

We organiseren geregeld sessies waarin we samen met onze lezers het concept teamleren onderzoeken. Conform het Open Space principe stellen we een aantal timeboxes en gesprekslocaties ter beschikking. Een aantal deelnemers faciliteert een werkvorm naar keuze of een van de vaste onderdelen: intervisie, praktijkervaringen delen en individuele coaching. De overige deelnemers maken een keuze uit de geboden werkvormen en activiteiten.

De data voor 2019 zijn maandagavond 13 mei en woensdagavond 3 juli.

Wat houdt het Platform Teamleren in

Het Platform Teamleren heeft tot doel om het concept teamleren praktisch toegankelijk te maken. Als basis gebruiken we het gedachtegoed en de werkvormen uit het boek Praktisch op weg naar Teamresultaat. Deelnemers krijgen de gelegenheid om:

 • Werkvormen als deelnemer te ervaren
 • Het faciliteren van een werkvormen in een veilige omgeving te oefenen
 • Ervaringen met het concept teamleren uit te wisselen
 • Oplossingen te vinden voor probleemsituaties rond teamleren
 • Praktisch op weg

  Je maakt in dit platform kennis met vijf steeds terugkerende stappen om binnen jouw team een proces van continu leren en verbeteren te ondersteunen. Dit doe je met mensen die net als jij graag een stapje buiten hun comfortzone zetten en hun kennis en ervaring willen delen. De mix van theorie, praktijk en reflectie zal je kijk op teamleren voorgoed veranderen.

  Voor wie

  Niet alleen beginnende maar ook ervaren leidinggevenden, coaches en facilitators hebben veel aan deze aanpak. Nieuwsgierigheid, uitdaging en enthousiasme zijn de belangrijkste ingrediënten om het platform tot een succes te maken.

   

  Meld je nu aan

  Geef je hier op voor het Platform Teamleren op van 17:00 tot 21:00 uur in de omgeving van Amersfoort. Vergeet je e-mailadres niet in te vullen zodat we je een bevestiging kunnen sturen.

  Is Amersfoort te ver weg of wil je graag met je collega's met teamleren aan de slag, stel een ruimte en eten ter beschikking en we organiseren een platformbijeenkomst bij jou.

  Naam*:
  Bedrijfsnaam:
  Telefoon:
  E-mail*:
  Wil je een werkvorm faciliteren, een bepaald onderwerp inbrengen of heb je speciale diëetwensen, laat het ons hieronder weten.
  Bijzonderheden: